Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kızılınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de olağandan önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Yangın üzere evgin durumlarda içeriden uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en faik kalite ve en isabetli paha politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Hiç suizan yasak ki yangın felaketi, yıl süresince sevimli kaybına münasebet olan en balaban etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kısaltarak bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem can hem bile varlık kaybına münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de etkili kuruluşda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında yaşama ve mal kaybı artış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında dirilik ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince faziletli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış cepheüne tamam panik pas kolu bulunmasıdır.

Sosyete beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kıraat etmek için tıklayın.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Ivedili çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanoğluın binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı isim sağlığını koruyup yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Sükselı bir tahliye maksatı, deprem, su taşkını ve yangın üzere afetlerde sakin kalmanıza, en güvenli davranışı sergilemenize ve binayı zamanında terk etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve Yangın Kapısı esenlamlık standartlarından biridir.

Yeni meydana getirilen konutlarda  bodrum katlar dahil 4 gömlekı geçmeyen konutlar, hiç evler, ikiz evler ve sıra evler kabil konutlarda, yek kullanıma hitap eden binalarda kaçış mesafesine denetlemelmaksızın olağan merdivenlerle sağlamlanabilmekte ve ayrıksı herhangi bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page